Μικράς Ασίας 39-43,
16231 Βύρωνας, ΑΘΗΝΑ

sweet@kiskos.com.gr
+30 2107651011

+30 6972071117

Search

ΤΟΥΡΤΕΣ ΓΑΜΟΥ

Ένα βασικό στοιχείο της αισθητικής του γάμου σας είναι η γαμήλια τούρτα. Στο εργαστήριο μας έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε κατά την παραγγελία σας κλασσικές, μοντέρνες, μονώροφες ή πολυώροφες τούρτες, περίτεχνες η μίνιμαλ. Μπορείτε επίσης να μας δώσετε και την δική σας πρόταση ανάλογα με το θέμα που σας ταιριάζει.

ΠΑΙΔΙΚΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ

Για τα γενέθλια σας η ακόμα και τα γενέθλια του παιδιού σας διαθέτουμε εκατοντάδες διαφορετικά σχέδια τουρτών γενεθλίων που μπορείτε να παραγγείλετε. Εκατοντάδες θεματικά σχέδια η  ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε μπορεί να γίνει το θέμα της τούρτας σας Αγνά υλικά και φρέσκες πρώτες ύλες σε όλες τις τούρτες μας!

ΤΟΥΡΤΕΣ ΓΕΝΕΘΛΙΩΝ ΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΑΣΤΑ

Στο ζαχαροπλαστείο Κίσκος μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ εκατοντάδων προτάσεων για γλυκά βάπτισης, για την  εκκλησία αλλά και την δεξίωση των καλεσμένων σας, Επιλέξτε ανάμεσα από τις εκατοντάδες προτάσεις μας.

ΤΑ ΓΛΥΚΑ ΜΑΣ

Για όποια τελετή επιθυμείτε ( εταιρικές εκδηλώσεις, μνημόσυνα κλπ) διαθέτουμε λύσεις στα μέτρα σας ανάλογα με τον αριθμό των καλεσμένων σας και τις δικές σας προτιμήσεις.